به گزارش قدس آنلاین، علی رسولیان به اشاره به گردشگری معدنی، عنوان کرد: گردشگری معدنی در بسیاری از کشورها رواج دارد به طور مثال در یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس با ایجاد معدن مصنوعی طلا ظرفیتهای ویژهی گردشگری برای گردشگران این کشور ایجاد کردهاند.
مدیرکل اقتصادی استانداری خراسان رضوی در خصوص ظرفیتهای معادن کشور در حوزه گردشگری، عنوان کرد: بازدید معادن مس، فیروزه، سلیس و طلا برای گردشگران جذابیتهای خاصی دارد به طوری که میتوان از ظرفیت این معادن برای گردشگری بهره برد. با وجود اینکه سالانه ۳۲ میلیون زائر به خراسان رضوی سفر میکنند، گردشگری معدنی میتواند مدت ماندن زائر را در استان بیشتر کند و درحیث مجموع میتوان گفت این نوع گردشگری بسیار خوب و با استقبال گردشگران و زائران مواجه خواهد شد.
رسولیان بیان کرد: عمده توریستهایی که وارد خراسان میشوند از کشور عراق بوده لذا میتوان گفت که جذابیت بسیار خوبی برای بازدید از معادن برای این دسته از مسافران وجود دارد به طور مثال معدن فیروزه یکی از بهترین این ظرفیتها بوده که میتوان در صنعت گردشگری معدنی استفاده کرد.
وی در خصوص عدم بهرهوری از گردشگری معندی، عنوان کرد: وجود ظرفیتها در بخشهای دیگر گردشگری یکی از عمده دلایلی بوده که میتوان گفت کمتر به گردشگری معدنی پرداخته شده است.
مدیرکل اقتصادی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: باید شرکتهای گردشگری جذابیتهای گردشگری در معادن بیشتر کنند و همچین سرمایهگذاری در این خصوص ایجاد شود که فرد بازدید کنند شور و هیجانی برای بازدید از معادن گردشگری داشته باشد.
رسولیان با اشاره به اینکه در استان ۴۶ ماده معدنی وجود دارد؛ بیان کرد: تقریبا همه نوع ماده معدنی که در کشور وجود دارد در استان نیز وجود دارد لذا اگر پیشزمینههای گردشگری معادن در استان محیا شود؛ میتواند در صنعت گردشگری خراسان رضوی تاثیر مثبتی بگذارد.
وی خاطرنشان کرد: درشرایطی که اقتصاد شرایط نامطلوبی دارد، حوزه گردشگری میتواند فرصت بسیارخوبی باشد به این صورت که ارز آوری برای کشور ایجاد میکند که این ارزآوری در اقتصاد تاثیرات بسیار خوبی خواهد داشت.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما